Påfyll og perspektiver på Herregårdskaféen

Torsdag kveld kan du få både påfyll og perspektiver på Herregårdskaféen.

For en tid tilbake kom nominasjonene til årets Bragepris. En av de fire nominerte til årets pris for skjønnlitteratur, Maria Kjos Fonn, er hovedgjest på arrangementet Påfyll og perspektiver på kafé torsdag 15.november på Herregårdskaféen.

Forfatter og skribent Maria Kjos Fonn debuterte med den kritikerroste novellesamlingen “Dette har jeg aldri fortalt til noen” i 2014. Maria har blitt tildelt Aschehougs debutantstipend, samt blitt nominert til Tarjei Vesaas’ debutantpris for debutboken sin. Hun har en rekke utgivelser bak seg siden debuten i 2014.

Maria Kjos Fonn ga ut den kritikerroste romanen Kinderwhore tidligere i år.

Maria Kjos Fonn skal intervjues av psykologspesialist Marianne Svendsrud Thoresen på Herregårdskaféen torsdag kveld, og det er Marias siste bok Kinderwhore som er utgangspunktet for intervjuet. I Kinderwhore møter vi Charlotte, hvis mor er pillemisbruker og ikke i stand til å ta vare på datteren sin. Når hun er 12 blir Charlotte utsatt for overgrep av en av morens utallige kjærester, og deretter går det utforbakke med den unge jenta. Rusmisbruk, prostitusjon og selvmordsforsøk følger. Charlotte havner i psykiatrien og barnevernets omsorg. Men er det for sent? Kinderwhore tar for seg det å skulle komme seg videre etter ekstreme traumer.

Påfyll og perspektiver på kafe får også besøk av cellisten Tomàs Espanyó:

Tomàs spilte nydelig på Elvelangs 2017. Foto: Ellen Midtfjeld.

Dørene åpnes kl. 18:30. Arrangementet starter klokken 19.

Inngang kr 200,-
Kontanter eller vipps (93034713)Det er mulig å bestille mat:
Skogsoppsuppe eller ostetallerken, kr 200 per rett
Rettene kan bestilles hos Ann-Cathrin Vanay, Herregårdskafeen
tlf: 926 00 712.

Arrangementet er i regi av Påfyll og perspektiver på kafé.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer