Vil bidra til åpenhet rundt mental helse

Torsdag 1. oktober blir det Global Musikkfest for ungdom mellom 13 og 18 i Brygga kultursal! På scenen finner vi lokale talenter side om side med nasjonale artister, og en av dem er Lone Sofie Kreutzer. 

Lone Sofie Kreutzer Hagen er en hardtarbeidende up-and-coming artist i Halden. Den ambisiøse 15-åringen bruker all sin ledige tid til å synge, opptre og produsere musikk, og for konfirmasjonspengene sine kjøpte hun i våres sitt eget studio. Musikkstudioet står nå ferdig rigget på rommet hennes og det er herfra sangene blir til, melodiøs pop med dype tekster og melankolske undertoner.

Lone forteller at hun ønsker å være en åpenhjertig artist som synger sanger lytterne kan kjenne seg igjen i.

– Jeg er opptatt av å bidra til åpenhet rundt mental helse og at det ikke skal være tabubelagt og snakke om følelser, sier den modige tenåringen. Lone som aller helst lyder artistnavnet Lonnie, drømmer om en plass på musikklinja etter ungdomskolen.

Hun forteller at hun sier ja til å være med på alt som har med musikk å gjøre for å få verdifull erfaring som kan legge grunnlag for en fremtidig musikkariere.

Lonnie berømmer Rockehuset som et viktig musikksted i Halden og et treffpunkt hvor musikkinteresserte ungdom kan treffe hverandre og finne felleskap. Det er også her, inne i fjellet at hun har lært å bruke studio.

– Jeg jobber for det meste alene og lager mine egne playbacks, men jeg håper at jeg på sikt skal finne noen flinke folk som vil være med å spille i band sammen med meg, forteller Lonnie. På Global musikkfest, torsdag 1. oktober har hun tenkt til å fremføre sin nyeste singel «Myself again». Sangen ligger ute på alle strømmetjester.

Har du ikke hørt den? Hør den her:

Her finner du mer informasjon om Global musikkfest.

Kommentarer

kommentarer