Opera på timeplanen

Opera- og musikalperler med elever fra Greåker videregående

Tirsdag 26. april kl. 13:00 har Opera Østfold nok en gang gleden av å invitere til forestillingen Opera på timeplanen i Fredrikshalds Teater, sammen med musikkteater-elever fra Greåker videregående. Denne gang har elevene forberedt utdrag fra Tryllefløyten av Mozart og musikalnummer fra Golden Age-epoken, som My fair lady, Sweet Charity og Carousel. Publikum vil også få høre utdrag fra nyere musikaler.

Musikkteater er et valgfag for elever i 3. klasse, og i år er det 9 sangere som har Musikkteater på Greåker. På scenen er det også med én tenor og én fiolinist fra 2. klasse, i tillegg til Ellen Marie Carlsen på piano og Jan Ragnar Storheim på cello.

Elever med fordypning i Musikkteater på Greåker videregående. Fra venstre: Beatrice Lystad Akselsen, Astrid Annette Engh, Tuva Grandahl Nilsen, Ina Hansen Rotegård, Emma Polsrød Roppestad, Adrian Simensen Ranøyen, Eli Marie Eriksen. (Sara Louise Engeli og Marte Skivik Jørgensen var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Jan Ragnar Storheim).

 

Forestillingen er gratis, men billetter må reserveres på Ticketmaster.no. Det blir servert kaffe i kafèen på Kulturhuset i forbindelse med forestillingen (gratis ved fremvisning av billett).

 

Kommentarer

kommentarer