Opera på by´n

Endelig kan Opera Østfold ønske velkommen til en splitter ny sesong med stemningsfulle operakvelder i Halden!

Vi mener at opera på menyen er den ultimate ingrediensen for en vellykket kveld på by’n. Sammen med våre flotte solister og pianister ser vi frem til å spre varme og operaglede på Bryggerhuset i november og desember, og synge våren i møte på Vannvogna i februar og mars. Velkommen skal du være!

Opera på by’n på Bryggerhuset torsdag 4. november

Dette blir en kveld med «Opera på tvers», hvor to av Østfolds mest etablererte klassiske solister leker seg med sjangre. De byr på kjente og ukjente stykker fra kabaret, musikkteater, opera og perler fra Østfold. Med glimt i øyet og mottoet «sjekk aldri en god historie», inviteres publikum til en fornøyelig aften på Bryggerhuset. Start kl. 20:00.

Billetter til kvelden får du kjøpt her.

Husk å bestille bord på Bryggerhuset:
Telefon: 69 19 56 44

Solister:

Stina Levvel – sopran

Trond Gudevold – bass

Pianist:

Mats-André Soli

9. desember

Et stjernelag med nordnorsk gemytt lover storslått jul med “O helga natt”, men også lavmælt julestri med julesanger fra Nord-Norge. I tillegg blir det innslag av gode historier, og kanskje dukker det opp en og annen overraskelse underveis? Pur førjulshygge og helt riktig sted for den gode, klassiske julestemningen. Start kl. 21:00.

Solister:

Kristian Krokslett – tenor

Aleksander Nohr – baryton

Pianist:

Dorina Komani

17.februar

At kjærlighet kan være komplisert får vi bekreftet denne kvelden hvor sangerne tar oss med gjennom deler av blant annet Traviata, Porgy and Bess, Pagliacci og Faust. Her kommer perlene på rekke og rad, og med kjærlighet kommer også dramatikk! Start kl. 20:00.

Solister:

Dagfinn Andersen – baryton

Synne Marie Rui Vinje – sopran

Pianist:

Dorina Komani

17.mars

Kveldens solist og tidligere deltager i Stjernekamp er en allsidig og høyt profilert sanger som ofte berømmes for sin unike sceneutstråling og mestring av ulike sjangre. Sammen med en av Norges mest anerkjente pianister, jevnlig brukt av bl.a. NRK, vil denne stjerneduoen kaste glans over kvelden på Vannvogna. Start kl. 20:00.

Solist:

Eli Kristin Hanssveen – sopran

Pianist:

Gunnar Flagstad

Kommentarer

kommentarer