Opera på Bryggerhuset

Torsdag 15. mars kl. 20.30 er det klart for sesongens siste Opera på Bryggerhuset med sopran Ida Gudim, mezzosopran Jeanette Goldstein og tenor Kristian Krokslett.

Sangerne har med seg et innholdsrikt og spennende program for kvelden. Publikum kan forvente seg operaklassikere fra komponister som Bizet, Puccini, Verdi og Mozart krydret med andre godbiter.

-Vi gleder oss til å komme til Halden og Opera på Bryggerhuset, sier trioen. De lover å by på en stemningsfull aften og kan røpe at det også blir noen herlige duetter.

Ida Gudim har hatt stor internasjonal suksess ved å fremme nordisk musikk. Hun har jobbet med musikere av ulike nasjonaliteter og er en ettertraktet solist for kirke- og kammermusikk.

Sopran Ida Gudim er en ettertraktet solist.

Jeanett Goldstein debuterte som Carmen ved Opera Sør i 2013, og har sitt virke på scener i Skandinavia.

Mezzosopran Jeanette Goldstein.

Kristian Krokslett kjenner Halden godt, da han har vært med på de to siste utendørsoppsetningene på Fredriksten festning. Han er en allsidig sanger og har hatt ledende roller ved de fleste av landets distriktsoperaer. På piano har de med seg Stefan Ibsen Zlatanos,  en gjenganger å regne i Opera på Bryggerhuset-serien.

Tenor Kristian Krokslett har opptrådt i Halden flere ganger før. Foto: Erika Hubbert.

-Vi er veldig fornøyde med denne sesongen av Opera på Bryggerhuset og er sikker på at det blir en fantastisk sesongavslutning, sier Operasjef i Opera Østfold Pål Scott Hagen.

Han minner samtidig om at det blir live-trekning av publikumskonkurransen samme kveld. Publikum som møter opp er også med i trekningen ved å skrive navn og mailadresse på en liste. Vinneren stikker av med to billetter til Opera Østfolds neste utendørsoppsetning ”Il trovatore” sommeren 2019.

Billetter til kvelden får du kjøpt her eller 250 kr kontant i døra. Bordbestilling er mulig via telefon 69 19 56 44.

Skrevet av: Pernille Elise Jørgensen, Opera Østfold

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer