Om dysfunksjonell kjærlighet

I oktober høstet Sanne Kvitnes og hennes lille ensemble svært gode kritikker for sin teaterkonsert Si at du behøver meg på Black Box. Til helgen skal forestillingen settes opp i Brygga kultursal.

Gikk du glipp av det  i høst? Det var mange som ergret seg over ikke å ha fått med seg Sanne Kvitnes’ teaterkonsert Si at du behøver meg i Black Box i fjor. Nå får du faktisk en sjanse til. Til helgen settes det opp to forestillinger av musikkteateret i kultursalen, en på fredag og en på lørdag.

Si at du behøver meg er en sangforestilling basert på den svenske visesangeren Melissa Horns låter. Dysfunksjonell kjærlighet er temaet.

-Jeg fikk idéen til teaterstykket på den lange, kjipe veien mellom Rakkestad og Sarpsborg, fortalte Sanne til KanDusi før forestillingen i høst, jeg satt og hørte på Melissa Horn i bilen. Og for en gangs skyld gjorde jeg faktisk alvor av en av disse idéene mine.

Forestillingen er en slags musikalsk hyllest til Horns musikk. Melissa Horn er kjent for sine melankolske låter, de handler gjerne om ung, vanskelig kjærlighet.

Melissas sanger bærer handlingen

Skuespillerne på scenen har ingen replikker, det er Melissa Horns sangtekster som skal drive handlingen fremover. Sanne Kvitnes har hovedrollen i stykket, og hun er også kvinnen bak prosjektet. Om plottet sier programmet følgende: “To tidligere elskere møter hverandre en høstmorgen. De har en mørk fortid, som de velger å ignorere – da de kaster seg ut i den nye nyforelskelsen. Men hvor lenge kan de ignorere elefanten i rommet?”

Sanne Kvitnes, kvinnen bak og hovedrolleinnehaver i “Si at du behøver meg”.
Kornelia Sletten Haugen og Martin Hovland på kostymeprøve for Si at du behøver meg i høst.
Martin Hovland og Sanne Kvitnes gestalter rollene som “Han” og “Hun” i “Si at du behøver meg”.

Si at du behøver meg altså folkens, musikkteater om dysfunksjonell kjærlighet fortalt via Melissa Horns vakre sanger, i Brygga kultursal fredag og lørdag.

Billetter finner du her.

Medvirkende:
Sanne Kvitnes, Martin Hovland, Christina Brynildsen, Sigurd Spørck Thoresen, Kornelia Sletten Haugen og Julia Küster.
Med Bjørn Halstensens orkester.

Regi: Sanne Kvitnes
Lyddesign: Therese Diesen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer