Opera på Bryggerhuset 22. november

Torsdag 22.november kl.20.00 er det igjen klart for Opera på Bryggerhuset. Sopran Hanne Korsvold Askeland og mezzosopran Mari Askvik vil gjøre novemberkvelden lysere og varmere med et rikholdig repertoar. På tangentene møter du Andreas Taklo.

Hanne Korsbrekke Askeland stepper inn for Beate Mordal denne torsdagen. Hun har sin utdannelse fra Institutt for Musikk i Kristiansand, Norges Musikkhøgskole og fra Operahøgskolen i Oslo hvor hun studerte hos Solveig Kringlebotn. Hun debuterte denne høsten som Euridice i Glücks Orfeo ed Euridice ved Haugesund kammeropera, er aktuell med den egenproduserte forestillingen “Operahistorien på 60 minutter, hvis vi rekker det” og er i tillegg en ettertraktet oratoriesanger.

Det blir et gledelig gjensyn med mezzosopran Mari Askvik fra Sogn og Fjordande som i fjor fortryllet oss med sin tolkning av andredame i Tryllefløyten. Mari har master i Opera fra Operahøgskolen i Oslo og har en rekke operaforestillinger bak seg i Norge og utlandet. Hun er fast sanger i Det Norske solistkor og medlem av tidligmusikkensemblet Christian IV ́s Vokalensemble i København.

Andreas Taklo har master i utøvende musikk fra Barrat Due musikkinstiutt i Oslo. Han har hatt solistoppdrag med orkester i Italia og solokonserter i Paris og München, har fordypet seg i Johannes Haarklou sin musikk og arrangert Haarkloufestivalen.

Velkommen til en herlig operakveld med to spennende sangerinner som lett fanger sitt publikum!

Bord kan bestilles på telefon: 69 19 56 44 eller på epost syd@brhuset.no.

Billetter til kvelden får du kjøpt her eller 250 kr kontant i døra. Bordbestilling er mulig via telefon 69 19 56 44 eller epost: syd@brhhuset.no

Skrevet av Pernille Elise Jørgensen, Opera Østfold.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer