Athletic Live!

Det blir en nær og intim konsertopplevelse når sjølvaste Athletic Sound åpner dørene for konsert med visejazzbandet Kjemilie onsdag 21. november.

Athletic Sound er spekk fullt av karakter og ambience, og uten tvil et helt ypperlig åsted for intimkonserter. Og denne uka får dere altså muligheten til å gå på konsert i det tradisjonsrike studioet i Tordenskjoldsgate 1. Skal vi tro studiotekniker på Athletic, Dag Erik Johansen, er det gode sjanser for flere opplevelser av samme slag i fremtiden også.

-Vi har lyst til å ha flere konserter i Athletic fremover, sier Dag Erik, vi ser for oss å ha konserter her jevnlig.

Konseptet har fått navnet Athletic Live.

Hva slags konserter ser du for deg at dere skal ha her fremover?

-Vi har veldig mange jazzartister innom i studio, men veldig få av dem spiller konserter her i Halden. Jeg føler det er et marked som ikke har blitt utnytta helt, og det er noe jeg tenker hadde vært kult å tilby haldenpublikummet. Så jeg ser for meg jazzkonserter, og kanskje noen litt andre eksperimentelle ting også.

Trønderbandet Kjemilie består av Kjetil Mulelid og Emilie Storaas. Prosjektet starta da Kjetil og Emilie studerte på Jazzlinja i Trondheim. I løpet av de to siste årene har de gitt ut to album, og turnert Norge rundt som duo. Nå har de invitert tre nye musikere med bakgrunn fra jazz-, impro- og folkmiljøet inn i visejazz-universet sitt.

Sjekk ut duoen spille En salig drøm her: 

Kjetil Mulelid i Kjemilie er i Halden om dagen, han er klar for intimkonsert på Athletic.

-Vi har fått med oss tre utrolig dyktige musikere som blir med på de fremtidige konsertene for å fargelegge musikken. Vi gleder oss veldig til også å komme til Halden og Athletic, hvor vi i mai spilte inn vår siste singel, Det gikk opp et lys, som ble utgitt nå i november. Sjekk den ut, og så håper jeg vi sees!

Studiotekniker Dag Erik Johansen med Kjetil Mulelid fra Kjemilie. Foto: Privat.

Foruten Kjetil og Emilie vil du finne følgende instrumentalister på plass på Athletic onsdag kveld: Adrian Waade vil spille fiolin, Fredrik Luhr Dietrichson vil spille kontrabass og Andreas Winter vil spille trommer.

Konserten starter klokka åtte!

CC: 150,-

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer