Ole Ivars og Vennebyen til Aremark

Den første helgen i september braker det løs med Elgfestivalen i Aremark. Festivalen arrangeres i år for 10. gang og imponerer nok en gang med et spennende festivalprogram!

Det er ingen tvil om at Aremark ”står på hue” hele festivalhelgen og det er mange som gleder seg.
Lars Martinsen er markedsansvarlig i styret og han våger påstanden at årets utgave av Elgfestivalen blir den største så langt når det gjelder musikk og underholdning.
– Vi har fått til et utrolig variert og spennende program i år. Her er det noe for både små og store. Særlig glade er vi for at Ole Ivars igjen tar turen til Aremark. Da de var her for to år siden ble det en kjempesuksess!

Elgfestivalen starter fredag 2. september med to konserter. Først ut er Halden-bandet Rockabilly Rebels. Litt senere på kvelden står Vassendgutane på scenen.

Lørdag 3.september er det motorsagshow og kalvefestival med aktiviteter for barna på dagtid. Barna kan få være med på natursti, traktor, hoppe i høyet, gårdsdyr, photowall og mere til.

Høydepunktene for de fleste kommer nok lørdag kveld.
– Vi regner med det kommer til å bli mye folk og bra med liv når den svenske artisten Björn Rosenström går på scenen lørdag kveld. Han skal spille på utescenen. Så går Ole Ivars på scenen i teltet en times tid før midnatt, forteller Martinsen.

10628.7

Søndag 4. september har Elgfestivalen familievennlig underholdning.
– Vi vet det er mange barn som syns at Vennebyen er spennende og morsomt, så vi gleder oss til å få besøk av Apa, Elfie og Ted. Vennebyen fokuserer på grunnleggende verdier som vennskap, samarbeid og toleranse.

Festivalen avsluttes med storfint besøk av Øisteins Tegneshow. Den populære tegneren fra plankebyen har sørget for at barn over hele verden syns det er gøy å tegne snirklete figurer, morsomme tall og rare bokstaver. Nå skal han begeistre barna på Elgfestivalen.

Aremark er ikke akkurat kjent for å være et knutepunkt når det gjelder bussforbindelser, men under Elgfestivalen trenger du ikke å bekymre deg for transport.
– Vi har satt opp nattbusser til Halden og Ørje både fredag og lørdag natt. I tillegg går det egen buss til Stora Lee Camping, og vi ordner retur med skyttelbusser i Aremarkområdet, forteller Martinsen.
Det blir parkering ved Furulund og derfra går det skyttelbusser til festivalområdet. Trenger man handikapparkering så er det tilrettelagt for det også.

Martinsen legger ikke skjul på at det er hektiske dager frem til festivalen starter.

– Det er mange frivillige i sving for å få til dette. I år har vi holdt på i 20 år og vi syns fortsatt det er like spennende og gøy! Særlig vil vi få rette en stor takk til sponsorene som gjør dette mulig.  I særdeleshet gullsponsorene Marker Sparebank og Sand Maskin.

Billetter til Elgfestivalen kan du kjøpe her. 

 

Artikkelen er betalt av Elgfestivalen. 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer