– Vi er en skole for dans

Sverre Magnus Heidenberg er klar for høstens sesong på Halden Danseskole. Han forteller om et bredt program der de viderefører de tradisjonelle kursene, men også kommer med noen nyheter. 
Foto: Foto: Johannes Granseth

Sverre har jobbet som danser i 15 år og har en variert bakgrunn med mange spennende oppdrag. I sommer har han vært en av nøkkelpersonene i suksessen med Den Hvite Dame på Fredriksten festning. Nå er han veldig klar for å starte høstsesongen på Halden Danseskole.
– Halden Danseskole tar ordet skole på alvor, vi er en skole for dans. For å ha en god skole må vi ha pedagoger og vi er stolte av våre høyt kvalifiserte dansepedagoger ved danseskolen, forteller han. Fra før er Sara Stang Møller engasjert som pedagog og  Stefan Ullner og Gro Rakeng Ullner som mentorer. Nå presenterer han også to nye.
– Vi ønsker velkommen tilbake til Line Tomter som er nyutdannet dansepedagog og til Cecilie Jørstad som skal starte med yoga ved danseskolen.

HDS avslutning mai presse-21
Foto:  Johannes Granseth

Halden Danseskole tilbyr kurs innen BoysOnly, Streetkids & Streetdance, barnedans, klassisk ballett, moderne og jazz. I tillegg slipper han nyheten om at de starter med Voksenmix.
– Det er helt klart at voksne har lyst til å danse, det har vært en suksess med klassisk ballett for voksne. Etter flere forespørsler starter vi opp med Voksenmix hvor det blir dans og trening i jazz-, street-, showjazz- og musikal-stil, forklarer Sverre.
Han er glad for at det er mange gutter som vil danse hos Halden Danseskole. I kurset for BoysOnly hadde de ventelister i fjor så der starter de opp med to grupper nå.
– Barnedanspartiene fyller seg opp og vi har startet et nytt kurs som heter Streetkid. Dette er for barn fra 3 til 6 år.

Det er ingen tvil om at Sverre gleder seg til å ta imot alle elevene ved Halden danseskole neste uke.
– Vi gleder oss til å møte nye og tidligere elever. Mye er nytt, men tradisjonene er sterke i Halden Danseskole!

Vil du vite mer om hva Halden Danseskole tilbyr finner du oversikten her.

Foto: Johannes Granseth
Foto: Johannes Granseth

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer