Nytt spisested på brygga

De siste dagene har flere lagt merke til at det har vært aktivitet i det ene spisestedene på brygga, og i dag kom nye skilter på plass. Dragon Plaza er historie, nå er det Brygga Steak & Ribbs som gjelder.

Blant de tre spisestedene på brygga er det kun Pizzaxpressen som har åpent hele året.
Sjøbris har ikke åpnet for sesongen enda, og i det tredje lokalet er det nå ny driver.
Han heter Selim Kocu, og gleder seg til å åpne Brygga Steak & Ribbs.
– Vi har tatt over lokalene, og håper på å åpne førstkommende lørdag hvis alt er på plass i morgen, forteller han sent torsdag kveld.

Kocu er ikke haldenser, men kjenner allikevel Halden godt.
– Jeg har bodd i Halden siden begynnelsen av 2015. Tidligere har jeg drevet pub –og steakhouse i Hedemark og Oppland, så jeg har 15 års fartstid i bransjen.

På menyen skal de blant annet ha hotwings med bbq-saus, indrefilet, spareribs bbq, Brygga burger, Monster burger, fish & chips, husets fiskesuppe og pastaretter.

Kommentarer

kommentarer