Ni scener – nitten band

Hele nitten band skal stå på ni ulike Halden-scener tirsdag 19. juni. Kvelden før kvelden-klubbdagen har vokst og blitt svær.

Halden kokte når Tons of Rock arrangerte klubbdag i 2017. Kvelden før kvelden-klubbdagen ble en ubetinget suksess som i år videreføres og forsterkes. Det skal stå band på scena på Høna, Reis, Kultursalen, Grensen,  Kongens, Vannvogna, Bryggerhuset og Feelgood. På gamle Funhouse i kjelleren på Samfundet ser det ut til at Tons of Rock igjen har lagt til rette for en helaften i Østfold av de sjeldne.

Massiv oppslutning av band som vil spille

-Med band som Devil & The Almighty Blues, Gringo Bandido, De Marvels, Squareheads, Boogie Traps, Mork,  Mandalai Lamas, Berusalem og mange flere har vi sikret oss et fantastisk klubbprogram, sier bookingansvarlig Jarle Kvåle. Halden har utrolig mange fete band om dagen, og de fleste av banda er også albumaktuelle. Vi oppfordrer publikum til å studere programmet da de garantert vil finne mange favoritter. Utfordringen blir nok heller hvordan publikum skal legge opp kveldens byvandring.

The Boogietraps skal spille på Kvelden før kvelden tirsdag 19. juni.

Konsertene er gratis, og alle er velkomne!

Under den første klubbkvelden i regi av Tons of rock i fjor opplevde vi fulle hus, kø og omsetningsrekord på flere steder, sier Kvåle. I år åpner vi også campingen på festningen samme dag , så vi regner med ytterligere tilstrømning av gjester fra hele landet til Halden.

Den populære Tons of Rock Campen åpner kl 14.

-Vi oppfordrer selvsagt andre restauranter og scener i Halden til å sette opp egne konserter på klubb-kvelden, sier daglig leder i Tons of Rock Yvonn Buflod Nordhagen. Vårt mål er at byen skal koke av konserter og fet rock. Vi er utrolig godt fornøyde med samarbeidet vi har med spillestedene i Halden. Det er åpenbart mange scener som har høy aktivitet og erfaring med å arrangere konserter. Vi gleder oss til å utvikle klubbkvelden videre i felleskap med utelivet, og har ambisjoner om å samarbeide med klubbene hele året gjennom også.

Også Norske konsertarrangører ser til Halden.

I år har bransjeorganisasjonen som samler over 300 av landets konsertarrangører lagt sin store arrangørkonferansen til Halden. Tons of Rock ble også kåret til årets festival av samme organisasjon som igjen understreker posisjonen festivalen har fått i Norge. Konferansen arrangeres i samarbeid med Halden kommune og byen forøvrig.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer