My Darling Clementine på Vannvogna

Vannvogna torsdag 9. mars: Countryduetter i toppklasse fra engelske «My Darling Clementine»

Det er et drevent, musikalsk par som kommer til Halden på torsdag. Duoen byr på velklingende countryduetter som hyller 60- og 70-tallet – i en sjarmerende fremføring med morsomme anekdoter og sleivspark underveis. My Darling Clementine, med Michael Weston King og kona Lou Dalgleish, er kanskje Englands beste countryduo. Etter mange år som musikere hver for seg, begynte paret å opptre sammen som My Darling Clementine i 2010, etter 10 års ekteskap.

Før My Darling Clementine jobbet Lou Dalgleish blant annet med Bryan Ferry, Steven Spielberg og The Brodsky Quartet. Hun har gitt ut fire album (inkludert det anerkjente Live at Ronnie Scotts) og vært med i stykket «They Call Her Natasha», en historie om besettelse og forelskelse, basert på en serie Elvis Costello-sanger, som først ble fremført på Edinburgh Festival.

Michael Weston King er den tidligere lederen av The Good Sons, som Mojo magazine kalte «Englands egen onkel Tupelo.» King har gitt ut ti soloalbum og fire album med The Good Sons og har samarbeidet med Chris Hillman, Ron Sexsmith, Jackie Leven og Townes Van Zandt (som forøvrig ga ut sin egen versjon av Kings sang «Riding The Range»).

Konserten starter kl 20!

Billetter finner du her.


 

Kommentarer

kommentarer