Mange spennende visninger

Hver uke kommer Boligavisa Halden med en oversikt over de kommende dagenes visninger. Denne uken tilbyr de ulike eiendomsmeglerne et bredt spekter av leiligheter og eneboliger.

Boligavisa Halden har eksistert siden januar 2010 og er et samarbeid mellom tre av Haldens eiendomsmeglerkontorer: Aktiv Berg Sparebank Eiendomsmegling, Estate Jan G Lilledal AS og DnB Eiendom.

DNB Eiendom presenterer denne uken en av de store nyhetene i eiendomsmarkedet i Halden – Orødgrenda.
Oreid boligfelt er et nytt boligfelt ca. 4 km øst for Halden sentrum. Området utvikles til boligbebyggelse, friområder, aktiviteter og servicefunksjoner. Tomannsboligene ligger med kort avstand til ny barnehage, Idd barneskole og Risum ungdomsskole. I området er det lekeplass, kort vei til matbutikk og Fredriksten festning. Det er også fine turområder i nærheten.

Oversikten over leilighetene og boligene fra DNB Eiendom finner du her.

DNBEiendom

Aktiv Halden har mange spennende salgsobjekter for både barnefamilier og de som trenger litt mindre plass. På Låby ligger det en stor og velholdt enebolig. Den er det visning på mandag 27. februar.
Eneboligen fremstår i god stand og er godt vedlikeholdt. Den har totalt 4 soverom og stor hage.
– Tomten er meget pent opparbeidet med gressplen, vakre pryd- og bærbusker, urte- og staudebed, utallige blomster, bringebær og et par frukttrær, skriver eiendomsmegler Jon Ivar Ask.

Oversikten over leilighetene og boligene fra Aktiv Halden finner du her.

Aktiv1

Jan G. Lilledal AS presenterer syv ulike eneboliger og leiligheter i denne ukens Boligavis. Er du en av dem som drømmer om et hus som ligger landlig til så har du muligheten til å komme på visning i Rokke mandag 27.februar.
Eneboligen er betydelig oppusset og man får fin utsikt mot innsjøen Kjølen. Det er 4 soverom, vaskerom i kjelleren og god standard. I tillegg kommer eldre uthus/låvebygning med vedbod og innredet loft.

Oversikten over leilighetene og boligene fra Jan G. Lilledal AS finner du her.

Lilledal1

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer