Lager malerier på bestilling

Hun har alltid vært kreativ og likt å male. I flere år har hun laget malerier til andre på bestilling. Nå har Lene Hov Malkenes bestemt seg for å ta kreativiteten sin ett steg videre, så nå produserer hun malerier på bestilling og selger trykk.

Haldenjenta jobber til daglig som lærer på Rødsberg Ungdomsskole. Der jobber hun med kunst og håndverk. Det passer godt til hobbyen hennes.
Det var når hun selv gikk på Risum videregående skole som interessen hennes for å male tok fart.
– Jeg gikk på linjen som da het ”Tegning, form og farge”. Her var jeg så heldig å ha kjempeflinke lærere som jeg lærte masse av. Det var 3 fantastiske år på Risum, forteller hun. Etter videregående gikk ferden videre til lærerutdanningen.

Lene jobber mest med akvareller, men også akrylmaling.
– Hvis jeg jobber i større formater bruker jeg akrylmaling, forklarer hun. Inspirasjonen til det hun skaper dukker opp ”litt overalt”, som hun sier det.
– Det kan være på klassiske kunstutstillinger eller på litt mer uventede steder som street art eller ved overraskende installasjoner.

nr2

De siste årene er det flere som har tatt kontakt med henne for å få malt personlige bilder.
– For en stund siden begynte jeg å leke med ideen om å prøve å trykke opp noen av mine motiver for å se om det kunne være med på å selge flere av mine arbeider. Det er kjempegøy at det jeg maler har blitt så godt mottatt, sier hun. Dermed ble facebooksiden der hun presenterer bildene sine laget.
– Jeg blir like glad hver gang noen tar kontakt med meg og ønsker et av mine motiver.

Lene syns det er spennende at hun nå både kan jobbe med unike bilder som blir personlig tilpasset og motiver som kan brukes som kunstuttrykk.
– Jeg ser på dette som en hobby som jeg elsker å jobbe med!

nr3

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer