Kunstutstilling på Mollywood

2. September ønsker vi velkommen til salgsutstilling med de flotte bildene til Wenche Berger Løwengreen.

Sted: Mollymood – Storgata 13 i Halden.

Vi inviterer til åpning av kunstutstillingen fredag 2 september klokken 18.00-20.00

Kunstneren er tilstede på åpningen og det er lett bevertning.

Salgsutstillingen varer fra 2.september – 30.september.

Her er en liten presentasjon av kunstneren:

Mitt navn er Wenche Berger Løwengreen. Jeg er født og oppvokst i Halden, er gift, har 2 barn og 4 barnebarn. Jeg har alltid vært kreativ og bestandig hatt forskjellige «prosjekter» på gang, så hendene har sjelden vært i ro. Jeg har bl.a strikket, laget smykker og elsket å sy. Tidligere sydde jeg klær til meg selv og mine barn, slik som konfirmasjonsdressen til min sønn, brudekjolen til min datter og dåpskjolen til mine barnebarn, samt bunader for å nevne noe.

I de siste årene har jeg begynt å male malerier med acrylmaling, helt til det skjedde noe i januar i år. Da oppdaget jeg en annonse på Facebook, en glad og positiv dame som heter Anita Bjørbekk. Hun maler med alcohol-blekk og ville gjerne ville ha kontakt med noen som ønsket å lære om dette. Hun har en åpen Facebook-gruppe som heter : «Lær å male intuitivt med Anita Bjørbekkom  Jeg meldte meg på og ble fullstendig oppslukt, så nå maler jeg hver ledige stund.

Det males på syntetisk papir og på lerret. Kunstformen kom til Norge i 2020 så den er ganske ny her.

Det er en herlig, morsom og givende hobby som gir meg masse glede.

Kommentarer

kommentarer