Konsert med Lewi Bergrud

Velkommen til konsert med Lewi Bergrud på Gimle Misjonshus, torsdag 8.februar kl 19:00. Billetter på Ticketmaster!

Lewi er en artist som har en historie å fortelle. La deg bevege og berøre – du er ikke alene. Siste året har han deltatt på TV fra Nashville «ALLE TIDERS SANGER» og «SALMER PÅ PØBB»!

Lewi ønsker å formidle TRO-HÅP-TRØST.

Vil du ha ekte musikkopplevelser som treffer deg midt i hjertet?
På en konsert med Lewi er det ingen avstand mellom scene og publikum. En konsert er kontakten som skapes mellom mennesker, med musikk som bindemiddel og er en historie og et budskap som krever en avsender men også en mottager. Lewi har en unik evne til å inkludere alle på denne storytellingen.

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger» – Norges største sommershow.

Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York».

La deg trollbinde av Lewi Bergruds fantastiske tilstedeværelse!

GÅ INN PÅ TICKETMASTER.NO OG BESTILL BILLETT. KR 300,-+ avgift.


 

 

 

 

 


Kommentarer

kommentarer