Klart for Barnas Verdensdager!

Verdensbro ønsker på vegne av et stjernelag av fantastiske frivillige, engasjerte kulturarbeidere og samarbeidspartnere velkommen til årets mest fargerike arrangement: Barnas Verdensdager i Halden i KULTURKVARTALET, FREDAG TIL SØNDAG 1.-3. SEPTEMBER. 

Dette er Østfolds (kanskje også Norges) største gratis familiefestival, fullspekket av farger, latter og kulturmangfold av høy kvalitet! Her er det fokus på nye opplevelser, spennende smaker, ukjente lukter, fengende rytmer og fargerike forestillinger. Vi har noe som passer for barn i alle aldre, enten du er 0 eller 100 år. 

Programmet er fullspekket av kjente og lokale artister, show, musikk, utstillinger og ikke minst verksteder.

Du kan lage ditt eget hoppetau, designe kule festivalbriller eller hva med en meksikansk dødningshodemaske?

Den anbefales også en tur innom matmarkedet, hvor du kan få smakebiter fra de ulike matbodene med mat fra alle verdens hjørner, så her er det bare å lukke øynene og gape opp, så befinner du deg plutselig i Marokko, eller i Tyrkia, eller hva med Filippinene?

Festivalparaden med Veslefrikk og Halden Skolemusikkorps i spissen går fra torget til Kulturkvartalet, lørdag klokken 11:00 og her er det fritt fram for alle å delta. Offisiell åpning skjer på Verdensscenen i Kulturkvartalet kl. 11.15.

Alt på festivalen er gratis.

For fullt program og mer info!

Velkommen til en fargerik og spektakulær festivalhelg i Halden sentrum!

 

Foto: Johannes Granseth

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer