Jeffrey´s Reverie til Bryggerhuset

 Jeffrey’s Reverie består av Jeff Wasserman, pluss en gjeng med håndplukkede multiinstrumentalister. På lørdag kommer de til Bryggerhuset for å spille americana for haldenserne.

Om du ikke har hørt om Jeff Wasserman har du garantert hørt sangene hans. Blant Jeffs suksesslåter finner vi Silje Nergaards pop-gjennombrudd ”Tell Me Where You’re Going”, og mange andre hiter. Mest kjent er nok “Everyone Needs A Friend Sometimes”, en av mange låter Jeff har skrevet sammen med Dance With A Stranger. Jeff har også jobbet med kjente norske musikere og artister som Sissel Kyrkjebø, Knut Reiersrud, Henning Kvitnes, Jonas Fjeld, Kristin Berglund og Rita Eriksen – med 350 låter på over 75 album. I 2008 ble han Spellemannsnominert sammen med Bjørn Eidsvåg og Odd Børretzen og i 2016 fikk han TONOs Edvardpris for tekst.

Jeff Wasserman kom til Norge første gang i 1974 med New York Old-Timey Music Contest-vinnerne Easy on the Tuba. Som musiker og multi-instrumentalist har han vært en reisende ambassadør for amerikansk folkemusikk i det legendariske, norsk-amerikanske swing- og bluegrassbandet Gone at Last, som ble nominert til Spellemannprisen for debutalbumet Gone at Last.

Sammen med Jeff Davis, Jeffreys folkemusikk-mentor fra ungdomstiden i USA, og med et knippe norske musikere plukket fra det høyeste hylle, vil Jeffrey’s Reverie “ta tilbake” låter som “Everyone Needs A Friend” og spille låtene iscenesatt med amerikanske, skandinaviske og keltiske tradisjonsmusikk-instrumenter – akkurat som han gjorde i 2016 med albumet The Meeting of the Waters.

Publikum kan venter seg et frydefullt møte med et fyrverkeri av et band, med seks anerkjente multi-instrumentalister og vokalister som kan sjelden oppleves på samme scene. Jeffrey skriver fra hjertet;  poetisk, sjelfullt og med humor. Låtene forteller om et levd liv, om menneskelighet og håp, og treffer en universell nerve vi alle kan kjenne oss igjen i.

På scenen med Jeff Wassermann på Bryggerhuset neste lørdag finner du:

Jeff Davis, Anne Marit Bergheim, Gideon Andersson, Marius Graff og Olav Christer “Laffen” Rossebø.

Lørdag klokka ti finner du hele gjengen på plass på Bryggerhuset altså, klare for å underholde nettopp deg. Billetter kjøper du her

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer