Inviterer til quiz på Halden Bryggpøbb

I morgen onsdag 16. september blir det quiz på Halden Bryggpøbb!

Høna har gjenoppstått, nå som Halden Bryggpøbb! Den trivelige pøbben nede i kjelleren under den gamle politistasjonen er åpen hver dag, og som før har de et stort utvalg øl på menyen. Nå tar Bryggpøbben opp en annen tradisjon som også har stått sterkt i kjellerpuben tidligere, nemlig quiz!

– Planen er å ha fire verter som bytter på å holde quiz, forteller driftsleder på Bryggpøbben Alexander Møller Øraas.

Onsdagens quizmaster blir Adrian Stensrød, og det ligger an til en standard allrounder-quiz med varighet på om lag to timer.

Det vil arrangeres quiz på Halden Bryggpøbb hver onsdag fremover! Man er naturligvis nødt til å ta koronahensyn i disse dager, dette medfører noen begrensninger på den som vil arrangere quiz.

– Det er greit å nevne at det er begrenset plass for tiden, forteller Alexander, slik at det kun er lov med fire personer per lag.

I tillegg til å ta koronahensyn rundt quizen legger også Alexander og Bryggpøbben til rette for koronafri bestilling ved bordene. Man bestiller rett og slett med mobilen, og så kommer kelneren med det du skal ha til bordet. På den måten unngår man kø ved baren! Smart, ikke sant?

Det er ingen forhåndspåmelding, dette blir etter førstemann til mølla-prinsippet. Ta med deg allmennkunnskapen og gå på quiz da vel! Det starter halv åtte!

Her kan du følge Halden Bryggpøbb på Facebook.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer