Inviterer til fotballfest i Tistedal

Mandag 24.april inviterer TTIF til fotballfest i Tistedal. På banen skal jenter 15-lagene fra TTIF/Berg IL og Kvik HFK møtes til årets første seriekamp og de håper på mange tilskuere i godt humør.

Den siste tiden har det vært turbulent for TTIF med ”kunstgress-saken”. Klubben  ønsker først og fremst fokus på det sportslige og derfor håper de det blir skikkelig fotballfest i ’dærn på mandag.
– Vi håper arrangementet kan vise støtte til klubben gjennom engasjement, idrettsglede og samhold, forteller Mona Nilsen. Hun er opptatt av at dette ikke er et protest-arrangement og de ønsker ikke noe negativitet mot naboene til stadion.
– Vi ønsker å hjelpe klubben økonomisk i den situasjonen den har kommet i. Derfor har vi dratt i gang arrangementet rundt kampen hvor vi kjører på litt ekstra med loddsalg, salg av kaffe og kaker, underholdning av DJ Strøm og forhåpentligvis masse liv og røre.

De tar sikte på å skape ”det lille ekstra” rundt kampen som gjør at det både blir en opplevelse for jentene på banen og for publikum.
– Det blir presentasjon av begge lagene for publikum etter innmarsj og de kommer til å ha med seg yngre spillere som maskoter. Vi satser på en hyggelig kveld for alle frammøtte, uansett tilhørighet til lagene som spiller!

I tillegg har de fått med seg Halden Taxi på laget.
– Vi har vært så heldig å få med Halden Taxi på laget. De stiller opp med den store Idrettsbussen og tilbyr transport til og fra Fisketorget! Det er avreise kl 1900 med retur umiddelbart etter kampslutt.

Skjermbilde 2017-04-20 kl. 15.28.24

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer