Inviterer til dialog med scenekunstmiljøet

Onsdag 7. juni inviterer Andreas Lervik og Østfold fylkeskommune scenekunstmiljøet i Østfold til dialogmøte for å få innspill til hvordan et nytt regionteater kan bli.
Tekst: Kristin Josefsen, Østfold fylkeskommune

– Jeg opplever, til tross for friske utspill, at scenekunstmiljøet og fylkespolitikere jobber mot det samme målet, nemlig å få etablert et regionteater i Østfold, sier Lervik.

Han er leder av nærings- og kulturkomiteen i fylkeskommunen. Da 113 mennesker tilknyttet scenekunstmiljøet i Østfold gikk ut med et fellesbrev om organiseringen av et kommende regionteater, svarte Lervik at han ønsket å sette seg ned med aktørene for å lytte til innspillene og komme i dialog om mulige løsninger.

Nå er møtet fastsatt til onsdag 7. juni klokken 1830. Det finner sted på fylkeshuset i Oscar Pedersens vei 39 i Sarpsborg (rett ved Kulåsparken).

– Jeg gleder meg til å treffe scenekunstmiljøet. Jeg håper på å få mange og gode innspill, som vi kan ta med oss i arbeidet med å vurdere et godt konsept for et nytt regionteater i Østfold, sier Lervik.

I etterkant av dialogmøtet, vil fylkesrådmannen og administrasjonen jobbe videre med en utredning. Planen er at fylkespolitikerne vil få en sak på bordet høsten 2017.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer