-Ingen forestilling er lik!

Når Norges mestselgende komiker Kristian Valen reiser på turné er målet at showet aldri skal bli rutine.

For å unngå at showet blir altfor velregissert og rutinepreget instruerer Kristian Valen sin lille trupp om å være uforutsigbare på scenen. Pianist, lysmann, lydmann og sjefen sjøl går alle på scenen med én regel i mente:

-Spill eller gjør noe som aldri er gjort før, uten å fortelle de andre om det, så ser vi hva som skjer. Dette i håp om å sette hverandre ut og sørge for at intet show blir rutine, forteller Valen, ingen forestilling er lik!

Kristian Valen har aldri kjørt show i Halden før. Skulle han ha prioritert etter lommeboken burde han kanskje ha valgt å opptre i en større by med flere mennesker, men for Valen ble det viktigere å oppleve noe nytt.

-Det er viktigere, og det gir meg mer, å oppleve nye steder og se «nye folk». Så det var et rungende JA for min del – så lenge de har kald Jägermeister i byen.

Valen kjører to runder med Åsted Valen i kultursalen neste lørdag. Den første forestillingen ble utsolgt på under tre uker, og dermed sa Valen seg villig til å sette opp enda en forestilling på Brygga kultursal samme kveld.

Stem frem din favoritt

Kristian Valen er Norges parodikonge over alle. I 15 år har han underholdt oss med sine vanvittige parodier på artister og kjendiser fra inn- og utland.

Åsted Valen neste helg kan du være med og bestemme noe av innholdet i showet. Publikum inviteres til å velge én blant ti av Valens publikumsfavoritter og stemme på den. De tre karakterene som får flest stemmer blir fremført på kultursalen lørdag. Men hvilken av karakterene er Valens egne favoritt?

-Oi, det er så mange, svarer Valen, det er forskjellig innen sang/artist eller parodi eller karakter. Det blir som å spørre sin mor «hvilke av dine barn liker du best».

Skal du være med og bestemme må du imidlertid raska på og bestemme deg, avstemmingen stenger på onsdag. Se hvilke av Valens karakterer du kan velge mellom på Brygga kultursals facebookside og stem på en av dem!

Få en liten forsmak på parodikunstene til Valen i denne lille videohilsenen til oss i her i Halden:

Drillo og Ari stikker kanskje innom

Kristian Valen er en av landes fremste dialekt-parodiører. På spørsmål om han har noe spesielt planlagt for et besøk i en Østfoldby svarer han:

-Jeg er redd for at Drillo «stikker innom» som ekspertkommentator i helt feil program, sier Valen, i tillegg kommer Ari innom som gjest i Gutta på tur med et nytt dikt som ikke egner seg på TV..

Kristian Valen ser frem til å komme til Halden, og oppleve byen på egen hånd.

-Vi gleder oss som bare det så vi kommer dagen før kun for å suge til oss mest mulig lokal energi, avslutter Valen.

Vil du utfordre lattermusklene neste helg?

Åsted Valen altså, lørdag 25. november klokka 21. 00 – kom dere til billettluka asap!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer