Hvem bryr seg?

Torsdag 11. april kl. 18-20 på Halden Bibliotek

Etter det engasjerende foredraget med Adil Khan den 13. februar om ungdom og deres utfordringer knyttet til psykisk helse og ungdomskriminalitet, er vi nå tilbake for å føre diskusjonen videre om barn og unge, og hvordan vi sammen kan jobbe for å forebygge og styrke samarbeidet mellom ulike sektorer.

Denne gangen har vi et utvidet panel bestående av erfarne aktører som politiet, sosiallærer, barnevernet, Ungdomshuset, SLT og Ung Arena. I tillegg har vi med representanter fra Foreldreutvalget, Halden Kulturråd, Halden Idrettsråd, Haldens ordfører og ungdom som bor og vokser opp her i Halden.

Vi stiller spørsmålene: Hvordan inspirere barn og unge til å ta gode valg? Hva påvirker barn og unge til å ta dårlige valg? Møtet blir ledet av Diamanta Ibishi, som vil guide oss gjennom en engasjerende og lærerik diskusjon. Dette er en mulighet til å få innsikt  i utfordringer og løsninger når det gjelder våre unge, samt å lære om allerede eksisterende tiltak for å støtte dem.

Vi er også glade for å ha Gro Eilen Eriksen til stede for å dele viktig kunnskap om gatemegling, i tillegg til et kulturelt innslag med den talentfulle Leah Elsness som vil underholde oss med sang og gitar.

I tillegg vil det være boller, kaffe og te i pausen.

Ikke gå glipp av denne verdifulle samtalen! Informer gjerne venner og familie som du tror vil være interessert. Vi ses der! 🌟☕🎤

 


 

 

 

 

 

 


Kommentarer

kommentarer