Høsten med Blåseensemblet

Det Norske Blåseensembles høstprogram er ute, og billetter lagt ut for salg. Det er mange flotte konserter på programmet denne høsten!

Det Norske Blåseensemble har lagt ut et spennende høstprogram denne uka, her finner vi alt fra Beethoven og Haydn til Vivaldi og Piazolla, samt sanntidsmusikk og juleshow.

-Endelig kan vi spille konserter igjen, sier markedsansvarlig i Dnbe Christer Elnes. Vi har planlagt en variert høst, som krones med et stort juleshow med selveste Heine Totland og Julie Dahle Aagård.

Høsten for Blåseensemblet krones med juleshowet med Heine Totland og Jule Dahle Ågård i desember.

– Før den tid kan man blant annet oppleve Åtte årstider, fortsetter Christer, der Vivaldis og Piazollas årstider fremføres på samme konsert. Barokk og argentinsk temparament i samme konsert. Vi gir også publikum en god dose improvisert klassisk musikk, og et dypdykk ned i Dantes Den gudommelige komedie.

Sopran Berit Nordbakken blir å se på scenen når Dantes «Den guddommelige komedie» skal tolkes i en konsertforestilling i kultursalen i oktober.

Sanntidsmusikken skal atter igjen klinge i kultursalen denne høsten, og i midten av september får Halden og Blåseensemblet endelig besøk av den eminente pianisten Michael Wollny igjen.

Michael Wollny skal utfolde seg i sann tid med Blåseensemblet under «Rules of Behaviour V» den 16. september i Brygga Kultursal. Foto: Veronica van Groningen.

Det blir julestemning i Immanuels kirke når Blåseensemblet inviterer til Juleoratoriet den 28. november. Det hele er arrangert av Blåseensemblets egne trompetist og arrangør Stian Aareskjold! Fire dyktige solister skal ytterligere smykke konserten, og da snakker vi om solistene Tone Elisabeth Braaten (sopran), Marianne Beate Kielland (alt), Gwilym Bowen (tenor) og Halvor Festervoll Melien (bass). Blåseensemblet har dessuten invitert Kirkeparken Videregående Skole til å kore, de stiller med 30 sangere.

Blåseensemblets høstprogram byr som du skjønner på mye flott!

Her kan du se hele programmet, og bestille billetter!

 

Kommentarer

kommentarer