Halden Storband makes American music great again

Fredag 6. mai holder Halden Storband sin tradisjonelle vårkonsert i Brygga kultursal, og denne gangen byr de på kjente og kjære låter fra den amerikanske katalogen.
– Vi skal spille musikk som er kjent for de fleste, forteller Arild Elnes fra Halden storband. Det blir mye fin amerikansk storbandmusikk på fredag.
Den amerikanske katalogen er svær, og storbandet har plukka ut skatter innen samba, bossa nova, mambo, cha-cha og swing.
– Som vanlig har vi med Margrethe Gaulin, forteller Arild, hun skal synge solo på mange av sangene. Ellers blir det jo mange soloer på oss i bandet også, det blir mye improvisasjon. Det er jo veldig gøy, for det blir jo aldri det samme, man vet aldri helt hva det blir.
Blant skattene vi får høre er The Song Is You, The Girl From Ipanema, Besame Mucho, Samba de Orphee, Now’s The Time,  Stars Fell On Alabama og In The Mood med flere.
– Vi sparker kvelden i gang med In the Mood, den setter stemninga! Det er en låt de fleste kjenner, sier Arild.
Ta deg en tur til kultursalen på fredag, du kommer til å kjenne at det rykker i dansefoten!
– Dette er like aktuelt for den yngre generasjonen som den eldre, sier Arild, det er jo faktisk musikk som er for alle generasjoner. Det blir som rocken. Det er for alle aldre.

Fredag kveld altså dere, klokka 19.30, sving deg inn i helgen med Halden storband!

Billetter finner du her!

Kommentarer

kommentarer