Halden Borderline er på trappene!

Denne uka går den tredje Halden Borderline Singer-Songwriter festival i gang på Vannvogna. Festivalen starter med Unni Wilhelmsen og Steinar Raknes torsdag 17. august. 

Unni Wilhelmsen og Steinar Raknes får æren av å starte årets festival på Vannvognas scene. Unni er en populær artist i Halden. Denne gangen består repertoaret hovedsakelig av låter skrevet av Raknes, fra hans fire utgivelser i STILLHOUSE-serien, med hovedvekt på de siste platene Chasing The Real Things (2018) og On The Road (2020), og det norske albumet Due og Drone. I tillegg presenterer de fengende og særegne cover-versjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan, og Depeche Mode.

Dette er to artister med sterkt særpreg, og kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Stemmene dere passer fantastisk sammen, og de to har utviklet et intuitivt og lekende samspill gjennom utstrakt turnévirksomhet. Innrammet av Raknes ́ akustisk/ elektriske kontrabass-sound blir konsertene vakre, spennende og morsomme.

Steinar Raknes spiller på kontrabass, og er et orkester i seg selv. Han har en spillestil der han bruker fingerspill-teknikker som gjør at instrumentet fungerer både som en gitar og en bass. I tillegg tar han i bruk elektriske gitar-effekter og looping av både bass og stemmer. Dette er en konsert som varierer mellom det nære, intime og akustiske, – til store lydbilder med fullt rocke-trøkk.

Som innledning til konserten får vi et musikalsk møte med den argentinske singer-songwriteren Cata Raybaud.

Billetter til konserten finner du her!

Konserten starter klokken 20.

 

 


 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer