Gull og sølv til Hedda og Niels

Unionsmatchen er en kretskamp for ungdommer mellom 13 og 16 år fra fire svenske og fire norske kretser, og er en av de største konkurransene for denne aldersgruppen. 7 av 32 løpere i årets Østfold-tropp var fra Halden SK.  Best av våre var Hedda med 1. plass og Niels på 2. plass.
 Foto: Lucie Størmer

Foruten Hedda og Niels deltok Marieluise Schmitt Gran, Tore Herman Kirkebøen, Jakob Torgersen, Lisa Jenssen og Hanna Lye Moum på Østfold-laget. Alle løperne løp både individuelt og stafett. Østfolds 1. lag endte på 24 plass med 3 HSKere på laget: Hedda, Marieluise og Niels.

Unionsmatchen gikk i Sørkedalen der Fossum IF hadde laget et flott arrangement både sportslig og sosialt. Løpene gikk i Sørkedalen, med krevende mellomdistanse på lørdag og tette stafettoppgjør på søndagen. Østfold-løperne bodde sammen med alle de andre på Holtekilen Folkehøgskole i Bærum. Dette var et flott sted med store uteområder og mulighet for mange aktiviteter av den gammeldagse sorten: volleyball, dart, kubb, fotball, cricket, bordennis med mer. Lørdag kveld var det grillparty, disco og en flott premieutdeling nede ved fjorden.

Hedda_pall_UM
 Foto: Lucie Størmer

Artikkelen er skrevet Halden Skiklubb. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer