Gratis dukketeaterforestilling på biblioteket

Torsdag 28. desember kl 12.00 inviterer Verdensbro barnefamilier til Halden bibliotek for å se den kjempemorsomme figurteaterforestillingen, Julegaven fra Afrika. Etterpå kan de som vil, være med på hånddukkeverksted med skuespillerne Daniel Sandvik og Håkon Mørland fra Pianostredet Figurteater.

Forestillingen handler om Smørbukk og Kari Trestakk som går og gleder seg til julaften. Julenissen jobber med å få levert julegavene til barn over hele verden, men alt blir snudd på hodet når han kommer frem til huset til Smørbukk og Kari, for hva er det som har gjemt seg i pakken onkel Fredrik har sendt dem? Hva befinner det seg i Julegaven fra Afrika?

Pianostredet figurteater er profesjonelt teaterkompani, bestående av skuespillerne Daniel Sandvik og Håkon Mørland som kombinerer fortellerkunst, sang, musikk og dukketeater. Kompaniet er kjent for å lage underholdning som engasjerer og interakterer med publikum og skal appellere like mye til barn som til voksne. Med forestillingene ønsker de å bygge bro mellom generasjoner og skape en møteplass for felles kunstopplevelser.

Etter forestillingen  har  kunstnerne en workshop hvor de deler sin kunnskap og teknikker  og demonstrerer hvordan de lager figurteaterdukker. Her kan barn få boltre seg i utstyr og lage sin egen unike figurteaterdukke som de kan ta med hjem og leke og spille teater med resten av romjulen.

Halden bibliotek har god plass så det er ingen forhåndspåmelding og bare å møte opp. Frivillige fra Verdensbro hjelper til på verkstedet og deler ut kjærligheter til barna.

Arrangementet er gratis og støttes av Kulturdepartementet.

 

 

 

 


 

 

Kommentarer

kommentarer