Grand Prix Quiz med Ruby Diamond and Friends

Fredag kveld arrangerte Pride på Grensen i sammenheng med prideuka, med show og moro i Seilhagen.

Kvelden i Seilhagen starter med deilig sol som titter ned inni mellom seilene, det er en fin atmosfære her. Alle smiler og hilser, folk skravler og ler. DJ Strøm står på scenen og tar i mot ønskelåter av folks Grand Prix-favoritter! Alt fra Voi Voi med Nora Brockstedt fra 1960 til Give That Wolf A Banana med Subwolfer fra 2022 blir spilt over høytalerne til like stor begeistring. Plutselig stiger stemningen da dragqueen Ruby Diamond entrer scenen og gjør en nydelig versjon av «La Det Swinge» av Bobbysocks.

Ruby Diamond!

Vi får også se drag-debutant Sharon S Karen i ilden med låta Diva med Dana International. Tittelen på låta må kunne sies å være et passende låtvalg til artistens personlighet.

Sharon S. Karen
Vi får flere slike «lykkebobler» igjennom kvelden av disse fantastiske artistene,
de er underholdende, talentfulle, morsomme, og har publikum i sin hule hånd.
Ruby Diamond er quizmaster og leder oss igjenom spørsmålene med Grand Prix som tema. Quizen er en morsom utfordring, noen spørsmål er vanskeligere enn andre, men det er likevel morsomt å sitte å diskutere seg frem til hva som kan være riktig svar. Det er gjort en god jobb med å plukke ut spørsmål, det er både lette og vanskelige spørsmål, med god variasjon.
Quizen er ferdig og vinnere blir kåret, og premier delt ut. Det koker oppe i Seilhagen, folk synger og danser. Vi får flere opptredener av kveldens hovedattraksjoner, nemlig Ruby Diamond og Sharon S. Karen. Med mange klessskift med utrolig imponerende antrekk og sceneutstråling er de rett og slett kveldens dronninger.
Kveldens dronninger!
Og om ikke dette var nok, ut fra intet kommer Hanne Krogh, Rolf Løvland, og Tor Endresen innom på overraskende besøk. Tre Grand Prix-legender, skikkelig stas! De var tilfeldigvis i nærheten og hadde fått nyss i at det var Grand Prix Quiz og dragshow på Seillhagen. De lurte litt på hvorfor de ikke var invitert, og snek seg dermed rett og slett med på moroa de også, og serverte noen klassikere fra scenen i Seillhagen til et ellevilt publikum.
For en morsom kveld det var!
Undertegnede håper ihvertfall på at det er mulig å få se mer av dragqueens på scener i Halden i fremtiden. For det er gøy!

Kommentarer

kommentarer