Fullsatte vårforestillinger

Denne helgen inviterer Halden Danseskole til vårforestillinger. Det er ingen tvil om at danseskolen er populær – alle forestillingene er allerede utsolgt.

Noen kulturaktører sliter med å fylle opp benkeradene, mens andre selger fullt før forestillingen. Denne gangen er det Halden Danseskole som kan vise til suksess allerede før sceneteppet går opp.
– Vi har utvidet antall forestillinger fra tre til fire. Alle fire forestillingene er fullsatte og det betyr at det vil være over 500 publikummere som ser vårforestillingen vår, sier Sverre Magnus Heidenberg som er daglig leder.
Danseskolen tilbyr en rekke kurs innen blant annet streetdance, barnedans, klassisk ballett, jazz og moderne.
– Vi er stolte av å ha så mange gutter som danser ved skolen, fra fjorårets 24 gutter har vi økt til 38 gutter. Kurset BoysOnly rekrutterer tydeligvis, for det var fulltegnet i fjor vår og vi startet opp to grupper. Til høsten ser vi oss nødt til å starte opp en tredje gruppe.

Det er fem pedagoger ved skolen. I tillegg til Sverre Magnus Heidenberg er Sara Stang Møller, Cecilie Jørstad, Mona Therese Løvhaug og Line Tomter Olsen med på laget.

Du kan lese mer om Halden Danseskole på deres facebooksider.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer