Cashmere Cat slapp endelig debutalbumet

I dag slapp den norske produsenten Magnus August Høiberg, bedre kjent som Cashmere Cat, albumet «9». Ikke overraskende har han fått med seg flere store internasjonale navn på albumet, deriblant Ariana Grande, The Weeknd, Selena Gomez, Tory Lanez, Kehlani og MØ. I tillegg bidrar Sia på låtskriversiden på «Quit» og Benny Blanco med produksjon på flere av låtene.
Foto: Masahiro Shimazaki

Albumet har allerede rukket å få flere gode anmeldelser i utlandet og i Norge. Både VG og Dagbladet trillet terningkast fem for «9».

Haldenseren har tidligere sluppet sporene «Trust Nobody», «Love Incredible» og  «9 (After Coachella)» og fra albumet. Tidligere denne uka slapp han musikkvideoen til sistnevnte låt, der vi blant annet blir bedre kjent med Magnus, MØ og Halden.

Magnus August Høiberg har de siste årene seilt frem som en av verdens mest ettertraktede produsenter og har blant annet jobbet med storheter som Kanye West, Ariana Grande, Selena Gomez, The Weeknd, Tory Lanez, Halsey, Jeremih og Charlie XCX. Han har også sluppet to kritikerroste EP’er kalt «Mirror Maru» og «Wedding Bells EP».

Fredag 11. august vender han tilbake til hjemlandet for å spille på Øyafestivalen. Han skal også spille på Roskilde-festivalen i juni og tar turen til UKA i Trondheim i oktober.


Pressemelding fra Universal Music Norge. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer