Fortrolige samtaler på Brygga

Førstkommende lørdag kan du oppleve teater med høy kvalitet i Brygga Kultursal. Riksteatret kommer på besøk med forestillingen «Fortrolige samtaler» i regi av Liv Ullman. 
Foto: Erik Berg

Martin Gundersen, daglig leder i Brygga Kultursal, er begeistret over å få Riksteatret på besøk igjen.
– Fortrolige samtaler har turneavslutning hos oss denne lørdagen så det er siste mulighet til å få oppleve stykket. Skuespillerne er kanskje noen av de beste man kan oppleve i Norge med enorm erfaring og lang fartstid, forteller han.

Stykket er en teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal og det er regissert av Liv Ullman.

Riksteatret beskriver det slik:
Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og så dyp fortvilelse i våre liv.

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor. Med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Bergmans egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scenen. –Det er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter, men mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til, sier Liv Ullmann.

Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.

Billetter til forestillingen kan kjøpes her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer