Forfattermøte for barn på Bryggerhuset

Søndag 3. februar blir det forfattermøte for barn med Håkon Øvreås og Øyvind Torseter på Bryggerhuset. Bryggerhuset stiller med egen barnemeny og tegneduk for barna.

Håkon Øvreås (f. 1974) debuterte i 2008. Brune (2013) var hans første bok for barn. Om dagen er Rune Rune, om natten er Rune Brune – superhelten som ikke er redd for noe. Brune er en bok om vennskap, og også en bok om å savne bestefaren sin. Oppfølgerne til Brune er Svartle (2015) og Blåse (2018). I disse bøkene møter Brune flere superhelter. Her er det mye spenning og forviklinger.

Øyvind Torseter (f. 1972) har illustrert bøkene om Brune, Svartle og Blåse. Torseter er billedkunstner, illustratør, tegneserieskaper og forfatter. Han har mottatt en rekke priser og anses av mange som en av Norges fremste unge billedbokkunstnere og tegnere. For Brune fikk Øvreås og Torseter Nordisk råds barne- og ungdomsbokpris 2014.

Passer for barn i alderen 5-10 år. Kle deg gjerne ut som din egen superhelt!

Bryggerhuset tilbyr egen barnemeny og tegnebord med tegneduk for barna.

Barnemeny: MiniTurtles (pizza) Medusa-pølser, figurpannekaker m.syltetøy. Alle voksne og alle barn kan også velge fra vanlig meny!

Signerte bøker selges av Køhn Libris.

Barnearrangementene er gratis! Gratisbilletter på www.ticketmaster.no.

Bordreservasjoner rettes til Bryggerhuset på mail: syd@brhuset.no eller på tlf. 69 19 56 44.

Tekst: Halden litteraturforening

Foto: Gyldendal

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer