Eventyrlig i Rødsparken

Tradisjonen tro satte Monia Berger opp sitt fortryllende sensommerteater i Rødsparken denne helgen. 

Når sommerkveldene blir mørkere og det drar seg mot høst, tar Monia Berger med seg sine teaterbarn opp til Rød Herregårds vakre hageanlegg for å lage vandreteater for haldenserne. Det er klart for Et sensommernattseventyr! Området rundt herregården blir forvandlet til et et eneste stort eventyr, og publikum inviteres inn i historien.

Prinsesse Gulltopp er borte! Kongen og dronningen vet ikke sine arme råd, og ber publikum om hjelp til å finne sin lille prinsesse. Når munkene dukker opp, tause, med lykter i hånd, er det bare for publikum å følge på. Nå starter eventyret! Og frem fra skyggene i skogen rundt Rød Herregård dukker det opp nisser og alver, underjordiske, huldretusser, varulver, hekser, bergtroll og skogtroll.

Her må publikum følge med, og ikke lytte til de mindre hyggelige figurene som dukker opp i parken! Heldigvis går det godt for Gulltopp, og hun blir returnert til sine fortvilede foreldre, til glede for barn og voksne i publikum.

En tradisjon til glede

Det er den tolvte gangen Veslefrikk setter opp sjarmerende vandreteateret sitt i Rødsparken, og det er blitt en tradisjon for flere å følge eventyrvandringen i sensommernattskvelden.

Rundt tre hundre publikummere møtte opp for å følge eventyrets vandring i Rødsparken.

Vi håper eventyret fortsetter også de neste årene, sånn at kommende haldenbarn også får gleden av å vandre på fortryllede stier med Monia og teaterbarna!

Se flere bilder fra forestillingen her:

Til stede for KanDusi på Et sensommernattseventyr: Clifford James.

Alle foto: Clifford James.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer