Eurovision-fest på Aladdin scene!

Lørdag er det finale for Eurovision Song Contest i Liverpool, der norske Alessandra skal representere Norge med låta Queen of Kings! Pride på Grensen og Aladdin scene inviterer til glamorøs finalefest i den gamle kinoen! Der blir det visning av finalen på kinolerret, samt konkurranser og konsert. Selveste Miss Ruby Diamond stiller som konferansier! 

Er du Eurovision-fan? Glad i glitter og glamour? Finn frem paljetter og boa, og gjør deg klar til en glitrende fest på Aladdin lørdag kveld!

– Dette blir en skikkelig fest, vi gleder oss til å lage Eurovision- fest, sier Tor Erik Sørensen fra Pride på Grensen – aka Miss Ruby Diamond.

Miss Ruby Diamond!

Er du i humør til å kle deg i glitter og paljetter, så gjør gjerne det. Det vil kåres en vinner for beste antrekk i løpet av kvelden. Frøken Ruby Diamond vil naturligvis skifte antrekk i løpet av kvelden, slik en god Melodifestival-vertinne alltid gjør.

– Det er ikke så mange muligheter for voksne folk til å kle seg ut eller opp, sier Tor Erik, så det er morsomt å skape en anledning for det. Det å tillate seg å være litt annerledes enn til vanlig er en fin ting. Og her kan man kjøre på med glitter og stas og være over the top, dette er en riktig anledning for å gjøre nettopp det. Men har du ikke lyst til å kle deg ut, og bare stille i vanlige klær, så er det selvfølgelig også helt greit!

Miss Ruby på Pride.

Dørene åpner klokken 19. Da ønsker Miss Ruby Diamond velkommen, påfulgt av konsert med Grand Prix-duoen Voi Voi. Da blir det mulighet for å svinge seg på dansegulvet, og/eller synge med. Selve sendingen starter klokka ni.

– Underveis blir det også en konkurranse, som jeg vil introdusere før sendingen. Vi skal da vurdere alle bidragene til finalen, låt for låt. Og så skal vi selvfølgelig bedømme kjekkhetsgrad på artistene, bakgrunnsdansere og modulering.

Er modulering et pluss? 

– Alltid. Alle de beste Grand Prix-sangene har modulering. Alle i publikum får hvert sitt skjema som de kan fylle ut underveis, og bedømme wow-faktor, heite dansere, utstråling, show, kostymer og så videre. Etter at konkurransen er ferdig på skjermen, kårer vi vår egen vinner og hvem i vårt publikum som er nærmest rekkefølgen fra sendingen finalen. Så blir det spennende å se da, om publikummet i salen er enige med publikummet der ute i Europa. Får vi den samme vinneren på Aladdin som i konkurransen?

Duoen Voi Voi opptrer på Eurovision-festen på Aladdin! Foto: Voi Voi.

– Kvelden avsluttes med enda et show fra Voi Voi. Dette blir så sykt gøy, sier Tor Erik, det kommer til å ta helt av. Kom og se finalen sammen med oss i stedet for å sitte hjemme i sofaen!

Arrangementet er helt gratis, men arrangørene ønsker at deltagerne løser ut gratisbilletter sånn at de har oversikt over hvor mange som kommer.

Her kan du løse ut billett!

 

 


 

 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer