Swing down memory lane

Halden storband med konsert i Kulturhuset mandag 15. mai. 

Vi kan vel ikke kalle konserten oppkjøring til 17. mai – men Storbandet vil neppe spille marsjer og musikk til Nasjonaldagen men bandet vil levere variert musikk innenfor jazzmusikken.  Her blir det alt fra god Norsk til Amerikansk musikk både tradisjonell musikk for storband og nyere musikk for storband.

Halden storband har med seg sin faste vokalist Margrethe Gaulin Simensen.  I tillegg har vi invitert Bruno Skogmann som gjeste vokalist.  Bruno Skogmann har mange år på kulturscener  i Halden og har sunget med flere band og grupperinger.  Det er heller ikke første gang han synger med Halden storband – og som et bevis på dette har vi funnet fram et program fra en konsert i 1973 – hvor Bruno Skogmann var solist.  En av låtene han skal fremføre er hentet nettopp fra programmet som ble fremført under konserten i Halden arbeidersamfund – oftest kaldt «Samfundet»

Når Halden arbeidersamfund er nevnt må tillegges at det var i mange år den (eneste)konsertarenaen i Halden og de fleste kulturarrangement og konserter ble arrangert nettopp her. I Samfundet har også Halden storband hatt en rekke konserter siden oppstarten av bandet i 1960.

Kulturlivet i Halden er heldige som nå de siste årene virkelig har blitt tilført mange nye konsertarenaer og med konserten i Kulturhuset på mandagskveld vil Halden storband ha vært innom de fleste.

Vel møtt til konsert en mandagskveld i mai måned.

Billetter finner du her!

 

 

 


 

 

 

Kommentarer

kommentarer