Dracula, Bremnes og Disney

Hva har Dracula, Bremnes og Disney til felles? Det er alle stikkord for hva du kan oppleve i Brygga Kultursal denne helgen.

Har du lyst til å starte helgen med en skikkelig rocka og spektakulær opplevelse bør du ta turen til ”Dracula Swing of Death” med Trond Holter og hans band i kultursalen. Dette blir en rockeopera i konsertversjon med profilerte og dyktige musikere.
– De som ønsker en skikkelig halloweensk stemning får oppfylt drømmen når Dracula vekkes til live i Trond Holters kortversjon basert på historien om Dracula. Dette er musikk som får topp score og høye terningkast hos flere anmeldere, forteller Martin Gundersen i Brygga Kultursal entusiastisk.

Lørdag står en av Norges mest kjente og erfarne rock- og visemusikere på scenen i byens storstue. Kari Bremnes startet karrieren tidlig på 80-tallet og har gitt ut mange album siden den gangen. Nå er hun på turne med både gamle og helt nye sanger.
– Det er på konsertene det skjer. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene, forteller hun.
Martin er naturligvis strålende fornøyd med at den folkekjære artisten tar turen til Halden. Det er ikke mange billettene igjen til lørdagens konsert.
– Hun har i alle år levert topp prestasjoner og gir virkelig lytteren en stor opplevelse.

Søndag er det klart for konsert med lokale korpsmusikere i Brygga. Halden og Idd Skolemusikkorps ønsker velkommen til en konsert med musikk fra Disneys fantastiske konsert.
– Musikantene skal fremføre utdrag fra Frozen, Løvenes Konge, Jungelboken, Skjønnheten og udyret, Alladin, Pirates of the Caribbean, Pochahontas, Tarzan, Cars og The Incredibles, forteller arrangøren.
– Her blir det briljanse, tøffe toner og takter fra unge musikanter!

Billetter til konsertene kan kjøpes via Brygga Kultursal sine hjemmeside.

Kommentarer

kommentarer