– Det haster!

Samme dag som HTH tar seg videre til semifinale i sluttspillet fikk politikerne presentert siste nytt fra Hallgruppa som jobber med å få realisert en ny flerbrukshall i Halden.
Foto: Halden Arbeiderparti

Kandusi.no har tidligere skrevet om status for arbeidet med ny hall, og under onsdagens presentasjon var budskapet fortsatt like klart.
– Det haster, sa Erlend Lund på vegne av Hallgruppa.

Ordfører Thor Edquist skrev i en mail til kandusi.no 14. april at kommunen og fylkeskommunen må komme til en enighet angående den videregående skolen på Risum før man kan få til noe felles med nytt hall-prosjekt på Os.
Fylkesvaraordfører, Siv Jacobsen, har derimot gjort det klart at Østfold fylkeskommune ikke stiller et slikt krav.
Det som derimot er klart er at Halden vgs trenger en ny idrettshall, og de nå vurderer å bygge en selv hvis ikke flerbrukshallen realiseres innen rimelig tid.

Gruppeleder i Arbeiderpartiet, Arve Sigmundstad, skriver onsdag kveld på sin facebookside at han har sendt en henstilling til ordføreren om å sette saken om flerbrukshall og prosjektet på Os opp som egen sak på Formannskapsmøtet kommende uke.
– Idretten er tydelige på at vi nå trenger fremdrift og politiske vedtak i saken. Det kan vi gi dem, ved å ta saken opp til politisk behandling i formannskapet torsdag neste uke, skriver han.
Sigmundstad foreslår å avsette 400 000,- fra formannskapets konto til den nødvendige prosjekteringen.

Kommentarer

kommentarer