Karius og Baktus kommer til teateret

Førstkommende lørdag kommer Karius og Baktus til ærverdige Fredrikshald teater. Egal Teater håper mange barnefamilier tar turen! 

De aller fleste har i løpet av barndommen stiftet bekjentskap med Karius og Baktus. Karakterene dukket først opp i 1941, ført i pennen og illustrert av Thorbjørn Egner. Siden den gangen har de dukket opp i flere bøker, blitt filmatisert av Ivo Caprino og vært dramatisert i utallige stykker.
Egal Teater har tradisjon for å spille tradisjonsrike familieforestillinger som Karius og Baktus. I tillegg produserer de stykker med utfordrende tematikk som forestillingen «Sinna mann».
Vivian Hein er leder, skuespiller og produsent i teateret. Hun forteller at de gleder seg til å komme til Halden for å spille Karius og Baktus.
– Vi presenterer en forestilling for store og små om Thorbjørn Egners ”godte-gærne” tanntroll og Jens, han som eier tennene. Får Karius og Baktus nok loff med sirup på? Vil tannbørsten nok en gang ødelegge utbyggingsmulighetene deres? Det er mange spørsmål som skal besvares, forteller hun med et smil.
Teaterstykket har tidligere blitt beskrevet som ellevilt, sprudlende og moro av publikum.
– Vi håper på engasjerte barn i salen!

Forestillingen spilles lørdag 23.april kl. 13 på Fredrikshald teater.
Billetter selges hos Køhn og en time før forestillingen på teateret.

KB_promo

Artikkelen er betalt av Egal Teater.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer