– Det blir som et vandreteater i et spøkelseshus

Fredag 28.oktober inviterer Veslefrikk Kultur- og Teaterverksted til en opplevelse utenom det vanlige på Fredriksten festning. Men det er bare for de som tør!
Foto: Nina Røsnæs

Få steder egner seg bedre for en skikkelig Spøkelsestur enn Fredriksten festning og det har Monia Berger tatt konsekvensen av. Sammen med gjengen i Veslefrikk setter de opp en tur i festningen som byr på både spøkelser og vampyrer.
– Det blir som et vandreteater i et spøkelseshus. Du vet aldri hvor spøkelsene og vampyrene dukker opp, forklarer Monia. De har lang erfaring med å sette opp vandreteater på Rød herregård, nå sist i august, men det er første gangen de gjør det på Fredriksten.
– Vi har fått så mye positiv tilbakemelding på det vi gjør på Rød at vi har lyst til å forsøke dette også. Vi har snakket en stund om å skape en Spøkelsestur på festningen og i år blir det endelig!

desktop1
Ylva Berger Nyborg og Monia Berger i Veslefrikk. 

Det er mange små og store som er involvert i forestillingen.
– Det blir omtrent 20 involverte med fra Veslefrikk og spøkelsesturen kommer til å vare i 80 minutter. Siden det kan bli ganske skummelt har vi satt en aldersgrense på 10 år.

Billetter kan kjøpes via tlf 69 18 43 44 eller hos Bokhandler Køhn Libris.

 

***

14527374_341741022838233_821421962_n

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer