– Denne kvelden skal definere 2017

The Dogs har markert seg som et av de mest hardtarbeidende bandene i Norge de siste årene, med et utall utgivelser og livejobber. 2016 var intet unntak. Fire singler, et studioalbum, et livealbum og fulle hus over det ganske land. I tillegg rakk de å varme opp for Bruce Springsteen i Frognerparken foran 37.000 publikummere og legge ut på en lengre turne i Europe med Kvelertak. Ingen grunn til å hvile på laurbærene av den grunn. 11. Februar tar de og Pappasaft turen til Feelgood! 

2017 ble sparket i gang (som fjoråret og årene før det) med et splitter nytt album; «Death By Drowning» og dertil påfølgende turnering.
Som Schau sier det:
– Det er sånn jeg hadde villet ha det, som fan. Stabilitet. Noe håndfast å se frem til. Hvert år, på samme dato, så kommer det ny skive. For vår del, første mandag på nyåret. Det er jo ikke sånn at vi må rushe noe eller stresse for å få det til. Heller tvert imot. Det er alle de låtene som vi ikke har fått spilt inn som stresser meg. De som av en eller annen grunn ikke passa inn på albumet, men som jeg allikevel føler er gode nok.

«Death By Drowning» er innspilt i Nabolaget gjennom en hektisk uke i August. Som alltid er mesteparten spilt inn live, men denne gangen ble døra åpnet for noen ekstra aktører.
– Vi har jo gudskjelov blitt bedre til det vi gjør, så da hadde vi plutselig både tida og muligheten til å invitere inn litt ekstra folk som dressing på salaten. Frank Hammersland (Pogo Pops, Popium m.m.) måtte jo få lov til å bidra etter at han steppa inn som vikar for Spro på en del jobber i sommer. Torgny Amdam tok turen innom for å vræle litt på «OSLO», Monica Rennan Hjelle og Marianne Pentha bidro med sluttkoringa på «It Still Hurts», og jaggu blei det tid til litt stryk òg på «Why Is The Flesh So Strong». Så, joda, det balla i grunn bra på seg til slutt her.

Schau om Feelgood:
– Feelgood ass, hva skal man si…Haldens og Østfolds perle. Nei, du og du, i de vegga der ligger det mye gammal moro. Alltid stinn brakke og alltid skjer det noen greier man ikke har opplevd før. Elsker, elsker, elsker at dette nå har blitt tradisjon for oss å spille der på alle rundene våre. Hahaha, bring the madness Halden! Ikke hold igjen på noe. Denne kvelden skal definere 2017. Vi lover å ikke holde igjen på noe, hvis dere gjør det samme.

PAPPASAFT er en sterkt nedadstormende trio på den norske punk-scenen. Oppfostret på NTNU og Statens Lånekasse kan Pappasaft skilte med å være Norges høyest utdannede punkband – således et godt eksempel på hva skattepengene dine har gått til. Med en EP i banken, et album på børsen og en nyinnspilt full-lengder på kirketrappene er kammeret lada med raske, melodiske låter som tematisk svinger schizofrent mellom sleivspark mot høyresida og rablende fjas – «det er som å høre NOFX på norsk» i følge Gaffa.no. I sine seks aktive år har bandet opparbeidet en skamløs bråte konserter i sekken og underholdt alt fra Kygo-fans til crust punks, fra den tyske landsbygda i sør til Tromsø i nord.

Les mer om konserten her. 
Artikkelen er levert av Feelgood. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer