Dansecamp på Risum vgs

Vi er stolte av å invitere til #DANSECAMP førstkommende helg. Hele ni dansere kommer til Halden for å avholde totalt 24 workshops. Her blir det dansefeber over to fulle dager!

24 workshopper på to dager

Det blir workshop i moderne, jazz, klassisk, hiphop, breakdance, koreografi og moderne. Vi har satt opp to målgrupper; 9 – 12 & 13 – 18. Dette er kun for å ha en aldersramme, men vi kommer ikke til å nekte 8-åringer og 19-åringer adgang!

Ni danseinstruktører, sju fra Halden

Det er kjekt å vite at sju av ni av danserne som underviser på #DanseCamp er fra Halden og er tidligere elever ved Halden Danseskole. Danserne jobber som freelancedansere og/eller som pedagoger, de har alle sin hovednæring gjennom dansen.

Aurora Itland Haugen (HALDEN)

Nyutdannet danser fra KhiO ifjor, hun gjør storsuksess som freelancedanser. Aurora skal opptre på «Den Hvite Dame» i sommer, og ikke minst i Phantom Of The Opera på Folketeateret i Oslo førstkommende høst.

Carl Andre Johansson (HALDEN)

Carl Andre er også nyutdannet danser fra Bårdar-Akademiet. Han var med som danser på Den Hvite Dame i fjor og skal igjen stå på samme scene i sommer. Carl Andre har to danseprosjekter bak seg som koreograf og danser, som har høstet gode kritikker.

Julie Ekornes (HALDEN)

Julie er i sitt tiende år som freelance- danser, hun er utdannet ved KhiO og har vært fast danser i Dansekompaniet PantaRei (Oslo). Vi er veldig stolte av at Julie har anledning å komme til Halden, hun er mye på farten og har ikke ofte anledning til slike oppdrag.

Madelen Milde (HALDEN)

Utdannet ved Den Norske Balletthøgskolen som danser og dansepedagog. Nå bor Madelen i Stockholm og underviser i dans på en kulturskole. Madele skal ha workshop i moderne og klassisk ballett.

De andre danseinstruktørene på Dansecamp er:

Sara Stang Møller (HALDEN)

Line Tomter Olsen (HALDEN)

Sverre Magnus Heidenberg (HALDEN)

Marie Engen Wang-Hansen (ASKIM)

Christian Smith Johnsen (KRISTIANSAND/OSLO)

 FRUKT & SMOOTHIE

Det blir servert gratis frukt og smoothie under workshop. Men vi anbefaler likevel at alle har med drikkeflasker og noe ekstra å spise på om de tenker å delta hele dagen fra kl 12 – 20.

Info om påmelding og priser finner du her. 

Pressemelding fra Halden danseskole.

Kommentarer

kommentarer