Chip kommer til byen

Lørdag 26. mai returnerer låtskriver og musiker Chip Taylor til Halden og Bryggerhuset, denne gangen for å synge sammen med Paal Flaata.

I fjor kom han til byen i februar, og den gangen hadde han med seg Gøran Grini på tangenter. I år turnerer Chip Taylor med en norsk virtuos av et helt annet slag, nemlig Paal Flaata. Paal Flaata er som kjent vokalist i legendariske Midnight Choir, men også gjennom en rekke soloutgivelse i årenes løp. I 2012 ga Flaata ut albumet Wait by the fire – Songs of Chip Taylor.

New Yorkeren Chip Taylor er mest kjent for klassikerne Angel of the morning og Wild Thing, men låtskriveren står bak en rekke hitlåter etter det også. De fleste gjort kjent gjennom andre artister. Taylor har gitt ut flere kritikerroste album, og i fjor slapp han albumet A Song I Can Live With.

Chip Taylor er en haldenvenn i ordets rette forstand. Hver gang han turnerer i Europa prøver han å få til noen dager i Halden, og låtskriveren har gjort flere innspillinger i Athletic Sound. Taylor har sågar sitt eget bord på Butts, som han alltid sørger for å besøke når han er i byen.

Ta dere en tur på Bryggerhuset på lørdag dere, og opplev Chip Taylor og Paal Flaata i akustisk samklang. Billetter finner dere her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer