Bordtennis, spøkelseshistorier, kino og Laserworld

Man trenger slettes ikke være fjolls til fjells for å ha det gøy i vinterferien, det skjer mer enn nok her i Halden:

Ungdomssamfundet har Mikaela lagt spennende planer for vinterferieuka. På mandag arrangeres det bordtennisturnering og Kahoot mellom fem og åtte. Her får ungdommene muligheten til å vinne fine premier også! Det serveres mat i løpet av kvelden. Denne kvelden er åpen for alle aldersgrupper på Ungdomssamfundet.

På tirsdag har Mikaela planlagt en tur til Sarpsborg for ungdommene, da er det Laserworld som står på agendaen. Ungdommene blir transportert til og fra gratis, og Ungdomssamfundet sponser inngang til Laserworld. Dette tilbudet er for ungdom fra sjuende til tiende klasse.

På fredag blir det overnatting på Samfundet! Dette opplegget er kun for sjette og sjuendeklassingene i byen, og her legges det opp til grøss og gru:

-Det blir kanskje ikke så mye soving denne kvelden, ler Mikaela, men vi rer opp i filmrommet og viser skrekkfilm. Så lager vi pizza og forteller spøkelseshistorier. Ungdommene har ønska seg en spøkelsestur ned i kjelleren også, så vi skal se hva vi får til!

Detaljer om Ungdomssamfundets vinterferieopplegg finner du her.

Møtestedet er Trine Kristiansen også klar for vinterferieuka.

-Vi har åpent som vanlig i vinterferien, forteller Trine, på mandag og onsdag fra tre til åtte. På mandag blir det spillkveld på Møtestedet, og gratis middag! Alle i aldersgruppa tretten til atten år er velkomne.

Trine og Møtestedet-gjengen skal også dra til Laserworld, men de drar av gårde på onsdag.

-Ungdommene var med Trond på Laserworld i fjor, forteller Trine, og de har hatt veldig lyst til å dra dit igjen.

På onsdagsturen til Laserworld blir det både bowling, pizza og brus.

Trine og ungdommene fra Møtestedet reiser til Laserworld på onsdag.

Ungdomshuset Domino arrangerer kinokveld i Blackbox på torsdag, filmforslag ønskes på Facebook. Det serveres popcorn og saft til filmen, aldeles gratis.

Frivilligsentralen er det åpent hus i vinterferien. Også her blir det filmvisning på torsdag, men i Violgata 14 er det tegnefilmer som står på menyen

-Vi snurrer film fra elleve til fire på torsdag, forteller Wenche Erichsen. Vi skal vise klassiske tegnefilmer, det blir Donald, Mikke Mus og diverse andre tegnefilmer. Vi vil gjerne ha både unge og eldre på besøk i vinterferien, dette er for alle! Vi serverer også suppe og popcorn på torsdag.

I tillegg kjører Frivilligsentralen språkkafe på mandag kveld, sykurs og lekseverksted på tirsdag og matteklubb på onsdag. Alt i Storgata 15.

-Lekseverkstedet er åpent selv om det er vinterferie. Matteklubben på onsdag er for hvem som helst, her er det bare å komme. Disse tilbudene er for alle, presiserer Wenche.

Wenche holder åpent hus på Frivilligsentralen i vinterferien.

Ellers kan man jo alltids anbefale en tur til Halden bibliotek i vinterferien, her har de åpent som vanlig. De har en rekke spennende aktiviteter planlagt i vinterferien, de kan du lese om på deres facebooksider.  Den siste søndagen i vinterferien arrangerer Halden Litteraturforening fortellerstund på biblioteket fra 13 til 14. Da kan du få høre Ingeborg Eliassen lese høyt fra sin siste barnebok Snarveien.

I tillegg har leke-utstillingen Ta den ring og la den vandre sin siste utstillingsuke på biblioteket i vinterferien. Pass på å få tatt deg en tur for å se den flotte utstillingen som 3.klasse ved Låby skole har laget i samarbeid med Frivilligsentralen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer