– Bli med på tur til Liseberg!

For 15.året på rad inviterer Halden Taxi til Ferieklubb. Daglig leder i Halden Taxi, Bent Skogli, regner med at turen vil bli fulltegnet i løpet av kort tid.

Halden Taxi har gjort det til en årlig tradisjon å arrangere Ferieklubbtur  til Liseberg. Årets tur er 11.august.
– Det hele startet i 2002. Halden kommune hadde ekstremt dårlig økonomi og vedtok å kutte alle aktiviteter som ikke var lovpålagt. Det gjaldt også den kommunale Ferieklubben, som blant annet hadde tur til Liseberg, forteller Skogli.
Halden Taxi syns det var synd at den dårlige økonomien i Halden kommune skulle gå utover barna, og de valgte derfor å begynne å arrangere Liseberg-tur.
– Vi fikk med oss noen lokale sponsorer, leide inn en turbuss og tok med oss 50 barn til Liseberg. Slik ble Halden Taxi Ferieklubb født.

I år passerer de antageligvis 1500 deltagere på Ferieklubben totalt sett.
– Vi er stolt av å ha fått dette til, og utrolig glade og takknemlige for at mange firmaer og organisasjoner i Halden hjelper oss med penger for å få det til. Deltagerne betaler en egenandel, men det er bare en liten del av hele kostnadsbildet. Vårt budsjett for turen er noe over 100 000,-, forklarer Skogli.
Han ønsker å påpeke at alle ledsagere fra Halden Taxi som er med på turen tar seg fri fra jobb og arbeider gratis den dagen.
– Uten dem hadde selvfølgelig turen blitt enda dyrere.

IMG_6618

Det er naturlig nok ingen selvfølge at en taxisentral skal arrangere ferieklubb. Så hvorfor gjør de det?

– Det har blitt en tradisjon for oss, en kjær tradisjon. De første henvendelsene fra deltagere begynner å komme allerede i februar, for da lurer de på om det blir tur i år. Vi syns det er gøy å se alle de flotte ungdommene fra Halden som koser seg på Liseberg, sier Skogli.
– Nå gleder vi oss til den dagen da en tidligere deltager blir med oss med egne barn. Det blir kult!

Årets tur blir 11.august.
Påmeldingen er åpen fra kl 08:30, og må gjøres ved å ringe Halden Taxi til 69 21 32 00.
Når du ringer må du ha klart navn, adresse, fødselsdato, telefon nummer på deltager og telefon nummer på en foresatt.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer