– Bli med inn i magiens verden

Søndag 4.september kan små og store bli med inn i magiens verden når SuperSøndag arrangerer Trylleshow. Tryllekunstner Johannes Lindrupsen frister med trylling og tull! 

Sesongens første SuperSøndag ble arrangert 21.august og da var det to godt besøkte forestillinger med Egner Cabaret. Denne gangen er det magi og trylling som står i fokus og initiativtager til SuperSøndag, Malin Østli Langseth, håper mange tar turen.
– Barnas Trylleshow er et barne- og familieshow med humor, trylling og masse tull! Showet varer en halvtimes tid. Det er et veldig interaktivt show og barna får ta del i showet på ulike måter, forteller hun. Noen barn kommer til å få lov til å hjelpe til på scenen med magien. Tryllekunstneren har utviklet og finpusset showet foran tusenvis av barn gjennom de siste 10 årene.
– Han opptrådte på Månefestivalen og Fest under Eika i sommer. I tillegg har han med vært på Sirkus Østfold Sommershow i Råde.

Etter forestillingen håper Malin at mange blir igjen og lager mexikanske masker i papp.
– Jeg gleder meg til å gå i gang med verkstedet etter forestillingen. Vi skal lage masker som pyntes med glitter og stas. Verkstedet inngår i billettprisen!

Barnas Trylleshow er søndag 4.september kl. 13 i Storgt 16 i gågata.
Billetter kan kjøpes her.

Artikkelen er betalt av SuperSøndag.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer