Big Bite åpner på Tista senter i mars

Det er alltid spennende når det kommer nye spisesteder til byen. Denne gangen er det kjeden Big Bite som tilbyr wraps, bagetter og salater som flytter inn på Tista senter.
Foto: Big Bite

Mat for folk i farta er alltid populært. Kent Stenersen håper at vil slå an i Halden også. Han har 10 års bakgrunn fra McDonalds og vet godt hvordan et kjøkken med mange detaljer og høyt tempo fungerer. Nå ønsker han å bidra til at haldenserne får flere kjappe retter å velge i.
– Jeg har lyst til å drive noe eget og Big Bite passet helt topp siden det er bra mat, et fint konsept og det blir noe nytt her i byen, sier han.
Han er helt i startfasen av planleggingen og sikter mot å åpne i mars.
– Jeg har planer om å ansette et par personer. Jeg ser etter noen som er veldig serviceinnstilt og som tør å være seg selv, forklarer han. Stillingsannonsen hans ligger på Finn.no og der har han fire stikkord for hva han ser etter hos en arbeidstager.
– Ansvarsfull, lojal, lagspillende og engasjert.

Big Bite kommer i helt nye lokaler ved Meny på Tista senter.
– Kjeden har overkommelige priser og vi tilbyr wraps, bagetter og salater. Det blir et fint alternativ til haldensere som er på handletur på senteret eller som bare stikker innom for å kjøpe med seg mat.

Les mer om Big Bite her.

Kommentarer

kommentarer