Årets feelgood-skive!

Haldens egne surfpoppere er ute med ny EP i disse dager. Releasen er antakeligvis en stor lettelse for bandet, siden skiva har vært ferdig en god stund. 
Foto toppbilde: Reni Antonsen

Huma Luma startet «ved et uhell» da Karoline Stenberg Henriksen trengte komp til en fest hun skulle jobbe på. Og denne tilfeldigheten kan vi være glad for. Huma Luma har laget en debut-EP, som unektelig innfrir og tar deg med på en reise ut av hodet, og (for undertegnede) via Venice Beach til et eller annet sløyt party i L.A.

Komposisjonene og produksjonen er som hånd i hanske. Stenberg Henriksen er fin å høre på, og er en flott vokalist. Historiene hennes er lett å få med seg, den ene etter den andre. F eks den kjente tematikken der man forelsker seg i «the bad guy». «They told me I was Blind» forteller om overbærenhet i forhold dømt til å feile, og at det uansett er en kamp som skal utkjempes. Og «Old Lady» – en ren spekulasjon om hva den gamle damen gjør med blomstene hun alltid bærer på.
Enkelt? ja, men det kler musikkstilen, og jeg kjøper det. Og bandet har pakket dette inn med full forståelse for uttrykket, og det låter helt rett.

Du finner musikken på alle digitale plattformer veldig snart. Følg gjerne Huma Luma på facebook.

Kommentarer

kommentarer