Aiming for Enrike til Bryggerhuset

Fredag 1. desember kommer Aiming for Enrike til Bryggerhuset for å spille sin superintense, progressive fuzzpop.

Simen Følstad Nilsen og Tobias Ørnes Andersen er travle menn om dagen, Aiming for Enrike turnerer både Norge og utlandet denne høsten. Bandet har et heftig turnéopplegg både foran og bak seg, kalenderen er stappfull av konserter. Gutta slapp sin tredje fullengder i oktober, med slippkonsert på Parkteatret 10. november.

Om plata sa Torgrim Øyre i Dagbladet følgende; «Osloduoens spastiske, vrengmarinerte instrumentalrock er både besnærende, original, vakker, bråkete og fengende – alt på en gang.»

Eller som Jørgen Hegstad i P3 sa etter slippet av singelen Marion Jones i høst: «Norges aller beste liveband slynges ut av undergrunnen med et vraltende, vrengende riffmonster av en singel».


To konserter i Halden

Aiming for Enrike begynner å opparbeide seg en rimelig internasjonal merittliste hva gjelder turnering. Bare i år har bandet spilt i Japan, India, Portugal, Luxembourg og Holland. I tillegg har de holdt en rekke konserter rundt omkring i Norge. Heldigvis tar de seg tid til en tur til Halden også.

Til tross for sin hektiske turnéhverdag tar Aiming for Enrike seg tid til å spille en konsert på Rockehuset også, når de først er i byen. Konserten på Rockehuset starter klokken 18, og er for ungdom under atten.

Aiming for Enrike altså dere, på Bryggerhuset OG Rockehuset førstkommende fredag:

Aiming for Enrike spiller på Bryggerhuset den 1. desember klokken 22. 00.

Aiming for Enrike spiller også for ungdom under 18 på Rockehuset 1. desember klokken 18.00

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer